Body Stress Release - Heerenveen
Unlocking tension Restoring self-healing
BSR Filosofie

“Body Stress Release” is een techniek die het lichaam helpt om vastgezette spierspanningen (body stress) los te laten met als doel het lichaam terug te leiden naar en het onderhouden van een optimale staat van gezondheid.

“Body Stress Release” ondersteunt het natuurlijk zelfgenezend vermogen van het lichaam, dat altijd streeft naar gezondheid en evenwicht.

“Body Stress Release” is bedoeld als preventieve onderhoudszorg en geen crisis therapie en als zodanig geen alternatief voor de reguliere geneeskunde.

“Body Stress Release” houdt zich niet bezig met het stellen van diagnoses en behandelt geen ziekten, aandoeningen en/of afwijkingen.

“Body Stress Release” wordt uitgeoefend door gediplomeerde “body stress release practitioners” [beoefenaars]. Zij zijn geen genezers of helers, maar zij ondersteunen de van nature aanwezige zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Hun verantwoordelijkheid ligt bij het perfect toepassen van de “Body Stress Release” techniek en het begeleiden van de cliënt tijdens het Body Stress Release proces.

“Body Stress Release” kent geen patiënten, maar cliënten of klanten.

“Body Stress Release” kan pas optimaal werkzaam zijn door een coöperatieve houding van de cliënt. Deze zorgt voor het eigen lichaam ter voorkoming van het opbouwen van nieuwe body stress, met name door het opvolgen van de verstrekte adviezen. De verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de lichamelijke conditie en het algeheel welzijn ligt bij de cliënt zelf.

EEN LICHAAM VRIJ VAN BODY STRESS IS ENERGIEK EN FUNCTIONEERT OPTIMAAL!